Gourmet “Deluxe”

10 Soorten vlees en vis:

  • Ardeensgebraad
  • Kipfilet
  • Chipolata
  • Gemarineerd varkenshaasje
  • Rundsfilet
  • Mini hamburger
  • Lamscotelette
  • Scampi spiesje
  • Zalm
  • kabeljauw

 

Groentenbuffet :

  • Geraspte wortelen
  • Gekookte eieren
  • Boontjes
  • Broccoli
  • Bloemkool
  • Sla
  • Tomaat
  • Komkommer
  • Pastasalade
  • Aardappelsalade
  • Knolselderij salade
  • Witte koolsalade
  • Verse kroketjes

 

Sauzen:

  • Cocktail
  • Tartaar
  • Mayonaise
  • Ketchup

 

Warme sauzen :

  • Champignonsaus
  • Vissausje

 

Assortiment Brood en boterkes.



© Cooking@Location