Voorgerechten
Koude voorgerechten
- Rundscarpaccio “ wit-blauw” met rucola en parmezaanschilfers
- Carpaccio van Tonijn met Sherry-Truffel coulis
- Salade van eendenreepjes met appeltjes en dennenboompitjes
- Salade van Tomaat Crevette
- Parmaham met meloen en zijn dressing
- Grijze garnaalcocktail met huisbereide cocktailsaus
- Fijnproevers visschoteltje Cooking@Location
- Salade van scampi’s , appelreepjes en zongedroogde tomaatjes
- Lauw geitenkaasje met appeltjes en spek
- Terrine van ganzenlever met een krententoast
- Salade van huisgerookte zalm en meloenparels
- Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
- Wildpastei met herfstgarnituur en krententoast ( seizoen)
- Fris slaatjes Mechelse asperges ( seizoen)
Warme voorgerechten of tussengerechten:
- Koninginnehapje
- Bladerdeeggebakje met een duo van vis en chablissausje
- Gebakken zalm met een pestosausje
- Zeetongrolletjes met een kreeftensausje
- Kabeljauwhaasje op een bedje van prei verfijnd met een mosterdsausje
- Scampi’s met een kruidensausje
- Scampi’s met een pittig paprikasausje
- Scampi’s Cooking@Location ( met champignons en spekjes)
- Gegratineerd visschoteltje
- Gebakken Coquilles met knolselderblokjes
- Gegarneerde smeuïge kaaskroketjes
- Gegarneerde garnaalkroketjes
- Warme Vleeskroket
- Asperges op z’n Vlaams ( seizoen)
Vegetarische voorgerechtjes
- Slaatje met appeltjes en warme geitenkaasjes
- Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
- Pasta met wokgroentjes en een tomatensausje met balsamico
- Salade met Mechelse asperges ( seizoen)