Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • Rundscarpaccio “ wit-blauw” met rucola en parmezaanschilfers
  • Carpaccio van Tonijn met Sherry-Truffel coulis
  • Salade van eendenreepjes met appeltjes en dennenboompitjes
  • Salade van Tomaat Crevette
  • Parmaham met meloen en zijn dressing
  • Grijze garnaalcocktail met huisbereide cocktailsaus
  • Fijnproevers visschoteltje Cooking@Location
  • Salade van scampi’s , appelreepjes en zongedroogde tomaatjes
  • Lauw geitenkaasje met appeltjes en spek
  • Terrine van ganzenlever met een krententoast
  • Salade van huisgerookte zalm en meloenparels
  • Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
  • Wildpastei met herfstgarnituur en krententoast ( seizoen)
  • Fris slaatjes Mechelse asperges ( seizoen)

 

Warme voorgerechten of tussengerechten:

  • Koninginnehapje
  • Bladerdeeggebakje met een duo van vis en chablissausje
  • Gebakken zalm met een pestosausje
  • Zeetongrolletjes met een kreeftensausje
  • Kabeljauwhaasje op een bedje van prei verfijnd met een mosterdsausje
  • Scampi’s met een kruidensausje
  • Scampi’s met een pittig paprikasausje
  • Scampi’s Cooking@Location ( met champignons en spekjes)
  • Gegratineerd visschoteltje
  • Gebakken Coquilles met knolselderblokjes
  • Gegarneerde smeuïge kaaskroketjes
  • Gegarneerde garnaalkroketjes
  • Warme Vleeskroket
  • Asperges op z’n Vlaams ( seizoen)

 

 Vegetarische voorgerechtjes

  • Slaatje met appeltjes en warme geitenkaasjes
  • Salade mozzarella, kersttomaatjes en balsamico
  • Pasta met wokgroentjes en een tomatensausje met balsamico
  • Salade met Mechelse asperges ( seizoen)


© Cooking@Location