Warme hoofdgerechten

Vleesgerechten

  • Varkenshaasje Cooking@Location met witloof
  • Parelhoentoernedos met druivensausje en warme groentekrans
  • Orloffgebraad met champignonroomsaus en zijn garnituur
  • Spare-Ribs met honing-thymsausje en frisse salade
  • Lamskroon met geitenkaas, spek en warme groentjes
  • Ardeens gebraad met zacht getomateerd sausje
  • Speenvarken met jonge ui + kroketjes

 

Visgerechten

  • Tongrolletjes op Normandische wijze
  • Zalmfilet met chablissausje en fijne groentjes
  • Kabeljauwfilet met wokgroentjes en sausje van witte wijn
  • Duo van vis met grijze garnalen op een bedje van spinazie
  • Hele kreeft Thermidor (gegratineerd)
  • Scampi met rode pesto
  • Scampi Cooking@Location (Champignon + spekjes)


© Cooking@Location